Bemutatkozik az Óvoda is

Az óvodánk iránt érdeklődő családok az eddigi években rendhagyó szülői est keretében kaptak lehetőséget az ismerkedésre. Ezt az idei évben is így terveztük, de sajnos – az aktuális járványügyi rendelkezések miatt – erre, ebben a formában nincs lehetőségünk.

Mivel elengedhetetlenül fontosnak tartjuk a személyes találkozás lehetőségének megteremtését, az élő beszélgetést, ezért február utolsó hetében kiscsoportos találkozásra hívunk benneteket, szülőket. Itt tehetitek fel kérdéseiteket, oszthatjátok meg velünk gondolataitokat, itt nyílik alkalom az ismerkedésre óvodánkkal.

Jelentkezni ebben A TÁBLÁZATBAN lehet!

A tényleges jelentkezés módja óvodánkba egy kézzel írott anamnézis a gyermekről, és kérünk róla egy friss, lehetőleg egész alakos, színes fényképet.

Kérjük, az anamnézisbe mindent írjatok le, amit fontosnak gondoltok, éreztek, amit meg szeretnétek osztani velünk gyermeketekről!

A gyermek adatai, a lakcím, a szülők adatai és az elérhetőségei is szerepeljenek benne.
Kérjük, hogy az anamnéziseket az iskola portáján adjátok le az óvodának címezve. Ennek határideje március 1. (hétfő)

A jelentkezések beérkezése után játszó délutánt szervezünk a családok számára, ahol a gyermekekkel is lehetőséget kapunk a találkozásra. Ennek időpontjáról minden jelentkező családot e-mailben értesítünk.
Ez után születik meg a döntés arról, hogy kiket tudunk fogadni a következő évben csoportjainkba.

Óvodánk két csoporttal, hat órás nyitva tartással, reggel 7-től 13 óráig működik.

Kérünk benneteket, hogy idén csak azok éljenek ezzel a lehetőséggel, akik gyermekeinél a 2021/2022-es nevelési évben válik aktuálissá az óvoda választás kérdése. Azok a kisebb gyermekes családok, akik érdeklődnek óvodánk iránt, tájékozódhatnak honlapunkról, tavasszal kapcsolódhatnak a (terveink szerint) idén is induló baba-mama csoporthoz, valamint szeretettel várjuk őket a 2022-es Nyitott Kapuk rendezvénysorozatunkra!
Megértéseteket köszönjük!