Szeretettel várjuk a hozzánk készülőket

A járványügyi intézkedések tükrében, módosítanunk kellett a bemutatkozásunk megszokott menetén.

Február 1.-ig nem nyithatjuk ki Kapuinkat, azonban a technika lehetőséget ad számunkra, hogy mégis megmutassuk a falaink között folyó munkát.

A felső tagozat estjének napján kisfilmekkel nyitunk a nagyvilág számára betekintést.

Mindent elmondunk, amit élőben is elmondanánk: Milyen életkori szakaszokon, változásokon mennek keresztül a diákok, s mi hogyan segítjük pedagógiánkkal ezen folyamatokat; Miért és milyen gyakorlatokat végeznek a fiatalok; Miért van 13. osztály; Milyen egy Waldorf-érettségi; Miért is fontos a színház?

Számunkra fontos a személyes kommunikáció, ezért az érdeklődők kérdéseiket, a felvételi beszélgetések alkalmával tudják feltenni.

Bemutatkozik az alsó és középtagozat. 

Újabb kisfilmeket teszünk közzé, melyek meghúzzák a pedagógia ívét az elsőtől a nyolcadik osztályig. Megmutatjuk, mi is az a ritmikus-rész, miért is fontos a zene, és minden művészet a pedagógiánkban. Elmondjuk mi az az euritmia, mi az a Bothmer, és hogyan tanulnak nálunk idegennyelveket a gyermekek már elsőtől kezdve.

A kérdés csak a hogyan? A személyes találkozás fontosságát szem előtt tartva, s a biztonságos találkozást lehetővé téve, a járványügyi helyzettől függően fogjuk a beszélgetést megtartani:

vagy kiscsoportos módon, előregisztrációval,

vagy, ha már lehetséges, a szokásos módon, egy előadással egybekötött beszélgetéssel.

A február 1.-e után alkalmazandó járványügyi szabályozás kihirdetéséig kérjük, és köszönjük mindenki szíves türelmét. Csupán ekkor tudjuk kihirdetni ennek az alkalomnak a formáját.

Nagyon bízunk benne, hogy ezt az alkalmat már egy szülői esthez hasonlító, közös beszélgetés formájában tölthetjük el. Ha mégsem, a kiscsoportos forma, ekkor is segítségünkre tud lenni. Hiszen fontos, hogy fizikai valójában is érzékelni tudja a szülőpár, hol fogja gyermeke napjait tölteni ezután.