Waldorf One World

A WOW Day 2019 nemzetközi eseménysorozathoz csatlakozva iskolánk az idei évben is felvállalta azt a nemes feladatot, hogy rászoruló Waldorf kezdeményezések számára szervezzen adománygyűjtést. Ezzel a szegényebb, harmadik világbéli országokban élő gyermekek életét segítjük. Az elmúlt évben felajánlásaitokkal a kenyai Mbagathi Rudolf Steiner iskola diákjainak étkezéshez jutását támogattátok – ez úton is köszönet érte, tőlünk és tőlük is:

„Kedves Kispesti Waldorf Iskola, Budapest! A WOW Day kampányból származó adományuk megérkezett hozzánk, temérdek hálával fogadjuk. Erőfeszítésük gyönyörű kertté teszi iskolánkat, melyben minden gyermek más és más virág. Segítségük nagy szerepet játszott abban, hogy az év első hónapjaiban működtetni tudjuk iskolánkat. A leghatározottabban jobb hellyé tették a világot a világnak ezen a részén.” (a Mbagathi iskola előző évi köszönő leveléből).

Idén újra rajtuk, nekik szeretnénk segíteni, s a gyűjtés eredményét a Freunde (az esemény főszervezője) által hozzájuk eljuttatni. Hogy ez megvalósulhasson, szeretettel invitálunk meg benneteket 2019. november 15-én reggel fél nyolctól a Kispesti Waldorf Iskolába, zenével kísért adománygyűjtő reggelire, mely diákjaink tetterejéből és közreműködésével jöhet létre.„Folytassák hasznos munkájukat, mert jelentőséggel bír.”